Wij gaan voor het sportgala! Jij ook?

De beweegcoaches van Bergen Beweegt Natuurlijk en de gemeente Bergen slaan samen de handen ineen om de sporters en hen die sporten in onze gemeente mogelijk te maken in het zonnetje te zetten. We zijn voornemend om dit te doen door het organiseren van een sportgala.

Tijdens dit sportgala wordt o.a. de sportvrouw/man, sportvrijwilliger en het leukste sportinitiatief van de gemeente Bergen uitgeroepen.

Het zou fantastisch zijn als we in 2018 een sportgala weten te organiseren in samenwerking met inwoners, verenigingen, gemeente en het beweegteam. Een sportgala organiseren kunnen we niet alleen en daarom zijn we op zoek naar organisatie talenten! Stuur een mail naar info@bergenbeweegtnatuurlijk.nl en geef je op voor de werkgroep. Vele handjes maken licht werk!

Wil je wel graag mee helpen organiseren maar nog geen ervaring of geen zeeën van tijd? Geen probleem: ook dan kunnen we je hulp en ideeën goed gebruiken. Studenten en scholieren die het leuk vinden om te organiseren en op zoek zijn naar een maatschappelijke stageplek zijn ook van harte welkom.

We hebben inmiddels diverse werkgroepen gevormd en zoeken daar gericht mensen voor.

Het gaat om de nominatiecommissie, de financieringscommissie, de communicatiecommissie en de programmacommissie. Genoeg mogelijkheden om je talenten te tonen!

 

Het sportgala zal plaats moeten vinden op 14 december 2018.