Proef de Beweging

Bergen Beweegt Natuurlijk gaat On Tour!

Proef de beweging, dat smaakt natuurlijk naar meer!

In de Week van de Smaak (2-9 oktober) gaat Bergen Beweegt Natuurlijk in samenwerking met de Smaakparels een tour door de gemeente Bergen maken. Drie dagen lang doet de Smaakparel Express in een gevarieerd en lekker programma alle kernen van de gemeente Bergen aan op zoek naar goede ideeën.

Smaakparel Express
Op 2, 3 en 4 oktober gaan we met de Smaakparel Express “on tour” langs alle dorpen om elkaar te ontmoeten, lekker te eten en goede ideeën met elkaar uit te wisselen. In een gevarieerd programma presenteren we onszelf, een mooi lokaal initiatief en gaan we langs een Smaakparel van de gemeente Bergen. Natuurlijk zorgen we voor de inwendige mens met een mini 3-gangen-SMAAK-diner. Voor alles wordt gezorgd.

De Challenge
Tijdens de tour presenteert Bergen Beweegt Natuurlijk een nieuwe Challenge. We dagen inwoners van de gemeente Bergen uit om met het beste idee te komen op het gebied van voeding en bewegen. De beste ideeën maken kans om financieel ondersteund te worden! Hoe de Challenge werkt en hoe je kunt meedoen, wordt tijdens de tour uitgelegd.

Reageer snel, vol = vol
Wil je met ons on tour? Geef je snel op! Iedere avond starten we om 17.30 uur en zal het programma tot ongeveer 20.00 uur duren. Per dag kunnen 36 mensen mee, waarvan de eerste tien aanmeldingen een speciale VIP-behandeling krijgen.

 

Schrijf je dus nu snel in!

 

Maandag 2 oktober  – Nieuw Bergen en omgeving

Dinsdag 3 oktober – Siebengewald / Afferden

Woensdag 4 oktober – Well / Wellerlooi