Beweegteam

Veel informatie over Bergen Beweegt Natuurlijk is te vinden op deze website of Facebook.
Uiteraard kan je ook direct contact opnemen met een van onze beweegcoaches. Ze stellen zich graag aan je voor.

Maak kennis met het beweegteam


Beweegcoach jeugd t/m 13 jaar
E | chantal@bergenbeweegtnatuurlijk.nl
T | 06-53759453

Ik ben Chantal van Ophuizen, 39 jaar en woon met mijn gezin in Gennep. Mijn roots liggen in het onderwijs waar ik 11 jaar werkzaam ben geweest in het basisonderwijs. Sinds november 2015 ben ik werkzaam bij Doejemee en vanuit daar als beweegcoach gekoppeld aan de gemeente Bergen. Ik ben er voor de kinderen tot en met 13 jaar. De komende tijd ga ik naast de jaarlijks terugkerende evenementen, zoals de Koningspelen, het slagbaltoernooi, Color Fun Run, et cetera, mij inzetten voor het bewegend leren en gezondheid op school.

Mijn favoriete sport: waterpolo


Lars Fleuren

Beweegcoach jeugd t/m 13

E | lars@bergenbeweegtnatuurlijk.nl
T | 06-14848019

Ik ben Lars Fleuren, 25 jaar en ik kom uit Venray. Van jongs af aan ben ik fanatiek voetballer bij SV Venray. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn vrienden en natuurlijk niet te vergeten mijn vriendin. Na het afronden van mijn studie, Sport en Bewegen, ben ik gaan doorstuderen. En heb ik in Nijmegen/Arnhem de ALO afgerond met de expertise in talentontwikkeling. Sinds begin dit jaar ben ik begonnen bij Bergen Beweegt Natuurlijk. In de gemeente Bergen houd ik me bezig met naschoolse activiteiten vanuit DoeJeMee en Sjors Sportief. En ben ik betrokken bij verschillende leuke evenementen.

Mijn favoriete sport: voetbal

Susan Houwen

Beweegcoach jeugd 11 t/m 23 jaar en verenigingsondersteuner
E | susan@bergenbeweegtnatuurlijk.nl
T | 06-22095837

Ik ben Susan Houwen en ik woon samen met mijn vriend in Meijel. Met sport kun je zoveel bereiken, uitdagingen aangaan en het geeft plezier. Ik heb zelf ook van kleins af aan gesport en wil met mijn passie voor sport graag anderen, van jong tot oud, met en zonder beperking, laten meedoen en met elkaar verbinden. In de gemeente Bergen zal ik mij richten op vereningsondersteuning en jongeren van 11 t/m 23 jaar. Mijn taak om de verenigingen te laten verenigen en vernieuwen.

Mijn favoriete sport: skiën


Beweegcoach senioren
E | dien@bergenbeweegtnatuurlijk.nl
T | 06-27559088

Ik ben Dien van Dinter, woonachtig in Horst getrouwd en heb 2 kinderen. Heb sinds 2012 mijn eigen bedrijf Samen in Beweging, dit is een organisatie die de 50 plusser in beweging wil brengen. Maar staat ook voor de kwetsbare oudere die langer thuis moeten blijven wonen. Mijn andere hobby’s zijn volleybal, niet meer actief maar trainen en coaching van jeugd tot recreanten en onze hond Bayko.

Mijn favoriete sport: volleybal


Coördinator
E | ron@bergenbeweegtnatuurlijk.nl
T | 06-26722826

Ik ben Ron Klemann en woon met mijn vrouw in Egchel (dat ligt in de gemeente Peel en Maas). Bewegen, en in het bijzonder de sport handbal, is mijn passie. Met mijn ervaring als oud topsporter hoop ik als coördinator van Bergen Beweegt Natuurlijk de inwoners in Bergen letterlijk en figuurlijk nog meer in beweging te brengen. Met zo’n enthousiast en leuk beweegteam moet dat zeker gaan lukken!

Mijn favoriete sport: handbal