Over ons

Iedereen wil graag gezond leven, maar dat valt niet altijd mee. Sport, beweging en gezonde voeding horen daar bij! Bergen Beweegt Natuurlijk helpt mensen van alle leeftijden om op een gezonde manier te leven en bewegen.

Bergen Beweegt Natuurlijk

Bergen Beweegt Natuurlijk is een project samen met de gemeente, de verenigingen, organisaties en natuurlijk de inwoners van de gemeente Bergen. Het beweegteam van Bergen Beweegt Natuurlijk zorgt ervoor dat sportieve en gezonde initiatieven een kans krijgen om zich op de kaart te zetten. Daarnaast helpen ze jou graag bij het vinden van een passende sport of een gezonde leefstijl. Ook willen we dat inwoners van Bergen elkaar hierbij helpen. Bijvoorbeeld door samen te gaan bewegen of leuke, nieuwe initiatieven te bedenken en uit te voeren. We richten ons op verschillende doelgroepen: de jeugd, de kwetsbare mensen in de samenleving en verenigingen. Hierin proberen we zoveel mogelijk verbindingen te leggen.

Sportieve en gezonde jeugd

Natuurlijk krijgt de jeugd in Bergen de mogelijkheid om te leren hoe ze zich sportief en gezond kunnen ontwikkelen.

Positieve gezondheid

Natuurlijk is er ruime aandacht voor de vitaliteit van de kwetsbare inwoners. Mensen in Bergen hebben het vermogen om zich aan te passen en hun eigen regie te voeren.

Spelbepalers

Natuurlijk worden verenigingen in Bergen zo versterkt dat het echte spelbepalers worden.

Kom in beweging

Wil je in beweging komen of heb je nieuwe idee├źn om nog meer mensen in beweging te brengen? Neem dan contact op met een van de beweegcoaches van Bergen Beweegt Natuurlijk. Ze helpen u graag in beweging te komen!