Over ons

Iedereen heeft recht op beweging. Toch zijn er veel mensen, die niet de kans krijgen om mee te doen. Dat pakken wij aan. Onze energieke spelbepalers maken het verschil in het leven van mensen, door sport en bewegen. We bieden beweegprogramma’s om kinderen, ouderen en kwetsbaren meer en beter te laten bewegen. Dat doen we samen met lokale partners. Daarbij gaan we elke dag voor een Negen!

Bergen Beweegt Natuurlijk

Bergen Beweegt Natuurlijk is een project samen met de gemeente, de verenigingen, organisaties en natuurlijk de inwoners van de gemeente Bergen. Het beweegteam van Bergen Beweegt Natuurlijk zorgt ervoor dat sportieve en gezonde initiatieven een kans krijgen om zich op de kaart te zetten. Daarnaast helpen ze jou graag bij het vinden van een passende sport of een gezonde leefstijl. Ook willen we dat inwoners van Bergen elkaar hierbij helpen. Bijvoorbeeld door samen te gaan bewegen of leuke, nieuwe initiatieven te bedenken en uit te voeren. We richten ons op verschillende doelgroepen: de jeugd, de kwetsbare mensen in de samenleving en verenigingen. Hierin proberen we zoveel mogelijk verbindingen te leggen.

Sportieve en gezonde jeugd

Natuurlijk krijgt de jeugd in Bergen de mogelijkheid om te leren hoe ze zich sportief en gezond kunnen ontwikkelen.

Positieve gezondheid

Natuurlijk is er ruime aandacht voor de vitaliteit van de kwetsbare inwoners. Mensen in Bergen hebben het vermogen om zich aan te passen en hun eigen regie te voeren.

Spelbepalers

Natuurlijk worden verenigingen in Bergen zo versterkt dat het echte spelbepalers worden.