Wordt E-sporter van de gemeente Bergen!

Op vrijdagmiddag 28 februari organiseren we voor de derde keer de E-talentscup bij R.K.V.V. Montagnards. Het landelijke FIFA clubkampioenschap van Nederland. Jongeren uit Bergen worden in de kantine én op het veld uitgedaagd om hun voetbalskills te laten zien. Doe jij ook mee?

Al twee keer een groot succes

De E-Talentscup, het toernooi waarin FIFA19 en voetbal wordt gecombineerd is terug. In de kantine van RKVV Montagnards spelen jongeren een twee tegen twee FIFA19 Toernooi op de playstation 4. En op het veld een FIFA Skill Games Toernooi. “Veel jongeren houden van gamen én van voetbal. Omdat wij, Bergen Beweegt Natuurlijk, het belangrijk vinden dat jongeren genoeg bewegen, hebben wij de twee samen gebracht”, vertelt verenigingsondersteuner Manon. “Al twee keer was het een groot succes.”

Vertegenwoordig gemeente Bergen

“Het is een activiteit die aanspreekt bij een brede leeftijdsgroep. Maar dat niet alleen. Met dit toernooi leren jongeren om samen te werken. En onder druk te communiceren. Maar het is natuurlijk vooral een leuk evenement waarmee we de gemeente Bergen op de kaart kunnen zetten.” De beste twee FIFA19 spelers en de beste twee voetballers worden uitgeroepen tot E-sporters van de gemeente Bergen. En vertegenwoordigen de gemeente Bergen tijdens de landelijke E-Talents Cup finale. Daar maken ze kans op unieke prijzen.

Kom en doe mee

Je kunt je nog aanmelden, maar geef je snel op, want vol is vol. Er kunnen maximaal 64 deelnemers meedoen. Misschien wordt jij wel de E-sporter van de gemeente Bergen. Ga naar www.e-talentscup.nl scroll naar beneden en zoek op gemeente Bergen om je aan te melden. Kom op vrijdag 28 februari naar RKVV Montagnards (De Flammert 1049 in Bergen) van 13.00 tot 17.00 uur.