Wie wordt dé E-Gamer van Bergen?

Op vrijdagmiddag 19 oktober wordt er voor de tweede keer de E-talentscup gespeeld bij R.K.V.V. Montagnards. Het landelijke FIFA clubkampioenschap van Nederland. De jongeren uit Bergen worden zowel binnen als buiten uitgedaagd om hun voetbalskills te laten zien. Jij doet toch zeker wel mee?

“Een kans om (niet-sportende)jongeren op een leuke manier te stimuleren om mee te doen en meer te gaan bewegen”, vertelt Lodi Remmen (jongerenopbouwwerker Stichting Jeugd-Punt). Het is een activiteit die aanspreekt bij een brede leeftijdsgroep. Jongeren leren om samen te werken en te communiceren onder druk. “Maar het is natuurlijk ook gewoon een leuk evenement dat aansluit bij de doelgroep”, vertelt Susan Houwen (verenigingsondersteuner Bergen Beweegt Natuurlijk).

Speel als eerste FIFA 19

Het toernooi wordt zowel binnen in de kantine als buiten op het veld gespeeld. Deelnemers krijgen de kans om als eerste FIFA 19 uit te proberen. Maar dat is nog niet alles. De winnaars van beide toernooien gaan ons eigen E-sports team vormen en gaat naar de landelijke finale. Daar gaan ze de strijd aan om de gemeente Bergen te vertegenwoordigen.

Samen sporten is het leukst

Het is een evenement dat mensen samenbrengt, want samen sporten en bewegen is het leukst. Maar het is ook een laagdrempelige manier voor jongeren om eens een balletje te trappen en kennis te maken met R.K.V.V. Montagnards. Samen zetten we gemeente Bergen op de kaart en gaan we de strijd aan.

Doe mee

Geef je snel op, want vol = vol. Er kunnen maximaal 64 deelnemers meedoen. Meld je snel aan via: wordt de E-Gamer van gemeente Bergen.

Vrijdag 19 oktober | 13:00 tot 17:00 uur | R.K.V.V. Montagnards | De Flammert 1047 | 5854 NA in Bergen

Bergen Beweegt Natuurlijk fifa toernooi 18