Gezocht: kip met gouden eieren

Expeditie V gaat verder. De expeditie om verenigingen, wijken en dorpen klaar te maken voor de toekomst. Het vraagt om een andere aanpak. Mensen gaan zich namelijk steeds vaker anders verenigen. Meer en meer mensen zoeken andere manieren van sport en bewegen.  Daarom zijn we op zoek naar goede ideeën. Deze gaan we verder samen uitwerken tijdens de bijeenkomst: Dromen en ambities. Meld je idee aan en doe mee!

Verenigingen, dorpen en maatschappelijke organisaties verbinden mensen met elkaar. Ze zijn enorm belangrijk voor de leefbaarheid en de ontwikkeling binnen een gemeente. “Daarom is het zo belangrijk om je nek uit te steken voor je club, initiatief, buurtvereniging en/of wijkraad. Samen pakken we de koe bij de hoorns. Samen gaan op zoek naar de kip met het gouden ei”, aldus Ron Klemann (projectleider Bergen Beweegt Natuurlijk). “Daarmee voorkomen we dat er straks geen hond meer komt.”

Inspiratieavond, slechts het begin

Tijdens de inspiratieavond op 29 mei kwamen er al een aantal goede ideeën naar boven, zoals Bar Praot en Coluseum. Om op zoek te gaan naar een sportmatch of het creëren van een gezamenlijke ontmoetingsplek in de gemeente Bergen. Een terugblik van deze avond kun je hier vinden: Inspiratieavond, slechts het begin. Met zulke ideeën gaan we graag aan de slag. Ideeën en initiatieven zijn er meestal volop, want er bestaan alleen maar goede ideeën. Het uitwerken hiervan lukt nog niet altijd. Aan het eind van de expeditie kan jouw idee worden uitgevoerd. Inspiratie nodig voor een goed idee? Kijk dan snel op: www.helpmijnclub.nl

Ga jij mee op expeditie?

Dus steek jij ook vaak je kop in het zand? Of ben jij zo trots als een pauw op jouw club, dorp of wijk? Wil jij je nek uitsteken, want je voelt je als een vis in het water bij jouw club? “We zijn op zoek naar mensen die hart hebben voor hun gemeente. Wij zoeken naar de kip met de gouden eieren. Daarmee gaan we aan de slag.” Kom ook en denk mee over de toekomst van Bergen.
Meld jouw idee aan en doe mee. Je bent op 9 oktober van 19.00 tot 21:30 welkom voor de bijeenkomst: Dromen en ambities bij MFC de Buun in Well (Kasteellaan 25, 5855 AD Well).

Meer lezen over Expeditie V? Zie ook het hele programma van de expeditie.

posters bergen beweegt natuurlijk