Een Funtastische avond

Samen met verenigingen uit de gemeente Bergen hebben we teruggeblikt op de vorige editie van de Fun Run. De vrolijkste run van Bergen. Een terugblik en een vooruitzicht. Doe jij weer mee op 17 mei 2019?

De Fun Run is een laagdrempelige manier om jong en oud in beweging te krijgen. Dit organiseren we samen met lokale partijen. Het leuke hieraan is dat het plezier al bij de voorbereidingen begint. Bovendien krijg je samen meer gedaan. “De Fun Run is een manier om onze partners én Bergen Beweegt Natuurlijk een podium te bieden en om ze in hun kracht te zetten”, vertelt Ron Klemann (projectleider). “Iedereen draagt zijn steentje bij en zorgt ervoor dat het elk jaar weer een groot feest is.”

Nieuwe route, nieuwe datum, nieuwe tijd

Bij binnenkomst werden de aanwezigen direct uitgedaagd. Om meteen in de juiste sfeer te komen, trotseerden ze alvast een funpoint. Samen hebben we teruggekeken op de vorige editie. Wat ging er goed? Waar zagen we nog verbeteringen? Maar nog belangrijker: het kiezen van een nieuwe datum en een nieuwe route. En dat alles onder het genot van een heerlijk exotisch drankje. Op 17 mei 2019 worden de deelnemers uitgedaagd om weer mee te rennen. Jij doet toch zeker ook mee?

Bergen Beweegt Natuurlijk een funtastische avond