Diens tips om gezond en gelukkig oud te worden

Gezond en gelukkig oud worden, wie wil dat niet? Beweegcoach Dien is er veel mee bezig! Hoe? Dat lees je hier.

Gezond en lekker eten

Genieten van lekker eten hoort erbij. Maar wist je dat lekker eten ook hartstikke gezond kan zijn? Bovendien is het vooral erg belangrijk om gevarieerd te eten. Zo wordt het ook nooit saai! Schep je bord vol met groente en vul aan met aardappelen, pasta, rijst, etc. en een stukje vlees(vervanger) of vis. Heerlijk!

Genoeg bewegen

Bewegen is altijd erg belangrijk voor me geweest. Het is niet alleen goed voor je lichaam, ook voor je geest. Het allerleukst is het om het samen te doen. Samen deel je een lach en een traan. En drink je een heerlijke kop koffie of thee na als afsluiting.

Genieten van de mensen om je heen

Heerlijk om samen met anderen te zijn. Alleen is ook maar alleen. Ik geniet van mijn vrienden en familie. Zij toveren altijd een glimlach op mijn gezicht.

Af en toe ook even lekker niks doen

Hoe vaak in je leven doe je helemaal niks. Inderdaad niet vaak! Toch is het heerlijk om gewoon lekker op de bank te ploffen en te genieten van bijvoorbeeld een boek. Wanneer ik daar mijn rust voor vind, ben ik een gelukkig mens.

Zelf ook aan de slag om gezond en gelukkig te worden of blijven? Kom naar de Infomarkt Veilig, Fit en Vitaal en ontdek en proef, beleef, ervaar en ontdek!