De Wandel4Daagse een groot succes

De Wandelvierdaagse was weer een groot succes. 850 deelnemers liepen mee. Jong, oud en zelfs een paar trouwe viervoeters. Afgelopen vrijdag liepen ze langs de binnentuin van Maasduinen Staete. “En dat lieten we natuurlijk niet aan ons voorbij gaan”, zo vertelt beweegcoach Dien.

Afgelopen vrijdag liepen er vijftien deelnemers mee. Ze liepen 2,5 kilometer met hun wandelstok, rollator, in de rolstoel of scootmobiel. Vijftien vrijwilligers hielpen ze daarbij. Maar ze liepen niet alleen mee. Een bewoonster van Maasduinen Staete hielp mee op de stempelpost. “Super leuk! Lekker kletsen met de wandelaars en de vrijwilligers. Bovendien ben je ook nog eens lekker in beweging”, zo vertel ze.

“Iedereen heeft genoten! En ieder op zijn of haar eigen manier. Heerlijk wat de buitenlucht doet met je lichaam. Je krijgt er veel energie van”, aldus Dien. Het weer deed lekker mee en na afloop van de wandeling werd er heerlijk na gekletst. “En daarbij hoort natuurlijk een kopje koffie of een heerlijk wijntje als dorstlesser. Proost!”