De eerste Fun Runners zijn gestart

Elk jaar is het weer een echt feest: de Fun Run. We zijn al druk bezig met de laatste voorbereidingen van de derde editie. Daarom kwamen we vorige week samen met diverse verenigingen om de laatste puntjes op de I te zetten. Ook wij komen in beweging en liepen samen als allereerste de route van dit jaar.

“Dit jaar lopen de Fun Runners twee keer een ronde van 2,5 kilometer. Onderweg komen ze leuke en uitdagende funpoints tegen. Deze maken de Fun Run echt af. En het allerleukste is dat lokale verenigingen en organisaties deze organiseren. Iedereen in Bergen die wil en kan, draagt zijn steentje bij voor een fantastische dag.” Samen met verenigingen hebben we ideeën gedeeld en afgestemd waar een funpoint aan moet voldoen. “Het was een leuke avond en de sfeer zat er goed in. Verenigingen raakten vanzelf met elkaar in gesprek en tips werden uitgewisseld.”

“Niet alleen wij maar ook de verenigingen kijken enorm uit naar 17 mei. Het maakt me ontzettend blij dat ook dit jaar weer zo veel verenigingen en organisaties meedoen. Ze zijn onmisbaar tijdens de dag, maar ook al tijdens de organisatie van te voren. Zonder hen zou de Fun Run de afgelopen twee jaar niet zo’n groot succes zijn geweest.”

Bergen Beweegt Natuurlijk - Fun Run 2019

Fun Run ook mee!

Je kunt je vanaf nu inschrijven voor de Fun Run. Schrijf je in met je vader, je moeder, je zusjes, je broertjes, je sportteam of je klas. En bedenk de meest originele teamnaam.