Nationale Sportweek 2020

Bergen Beweegt Natuurlijk brengt iedereen in beweging tijdens Nationale Sportweek

Van 18 t/m 27 september vindt de Nationale Sportweek plaats. Een week vol beweging, gezonde voeding en plezier. Met als thema dit jaar; wat doet sport met jou? Sport en bewegen zorgt voor een gezond Bergen. Daarom organiseert Bergen Beweegt Natuurlijk samen met partners in de sportweek verschillende activiteiten voor jong en oud. Beweeg je mee?

Gezond bewegen voor iedereen

De Nationale Sportweek is dé week om lekker in beweging te komen. “We organiseren in verschillende kernen in de gemeente Bergen supertoffe activiteiten voor jong én oud, pauzesport, de sportiefste klas van Bergen en andere activiteiten op de basisscholen. Ook organiseren we de Stap & trap vierdaagse. Een virtuele vierdaagse waarbij deelnemers met behulp van een app de uitdaging aangaan om 4 dagen een bepaalde afstand te lopen, hardlopen, fietsen of skaten. Deze app registreert de bewogen afstand en tijd en je kunt andere deelnemers live volgen. Maar dat is nog niet alles. Verenigingen dragen hun steentje bij en zorgen met open trainingen voor extra beweging om het beweegtalent bij jong en oud naar boven te halen. Genoeg te beleven en te ontdekken”, aldus beweegcoach Perry.

Sport doet iets met je

Ontdek wat sport met jou doet en beweeg mee tijdens de Nationale Sportweek. Iedereen mag meedoen. Jong, oud, met of zonder beperking. Wil jij zelf graag een sportieve activiteit organiseren tijdens de Nationale Sportweek? Dat kan! Neem contact op met beweegcoach Perry Martens via perry@bergenbeweegtnatuurlijk.nl. Samen zorgen we voor een fantastische week!

Bekijk hier alle activiteiten die in de Nationale Sportweek 2020 plaatsvinden