Inspirerende sessie bij golfclub Bleijenbeek

Afgelopen zondag heeft verenigingsondersteuner Joey Rutten een sessie ‘binden en boeien van jeugdleden’ verzorgd bij golfclub Bleijenbeek. Hij ging in gesprek met het bestuur en met jeugdleden. Want wie weet als geen ander wat je kunt doen om te zorgen voor behoud en werving van jeugdleden? Juist, de eigen jeugdleden van de vereniging!

Wat zou jij doen als je voor één dag de baas van de vereniging zou zijn? Een van de vragen waar de jeugdleden onder begeleiding van Joey over na konden denken. Ook dachten de leden na over verbeterpunten die ze zien binnen de vereniging. Joey: Het was een inspirerende sessie en de leden kamen met veel goede en creatieve ideeën. Jeugdleden hebben een belangrijke stem binnen de vereniging en daarom is het belangrijk dat hun input wordt meegenomen in het proces.

De uitkomsten van deze sessie worden meegenomen in de totstandkoming van een jeugdactivatieplan, wat uiteindelijk moet leiden tot het behoud en met name een groei in het aantal jeugdleden binnen de vereniging.