Fun, fun en nog eens fun in Bergen

Op 20 april vond de 2e editie van de Fun Run in Bergen plaats. Zo’n 225 deelnemers durfden de fun aan, dubbel zo veel fun runners als vorig jaar.

Bewegen = fun

Bijna 50 teams deden mee en gingen met elkaar de vriendschappelijke strijd aan. Zelfs de teamnamen zaten boordevol fun. De Minitoetjes, Power Girls, de Kneuzels én de Zilveruitjes deden mee. De run zat vol Fun Points waar veel vrijwilligers zorgden voor beweging en plezier. Slalommen met een pop bij het Rode Kruis, een digitaal vuurtje blussen bij de brandweer, ballonnen blazen na het verorberen van een beschuitje (een hele uitdaging!) bij de vrijwilligers van Maasduinen Staete of autobanden om een pion manoeuvreren. De deelnemers genoten zichtbaar.

Samen voor plezier

Ook veel vrijwilligers, waaronder statushouders, verenigingen en ondernemers, droegen hun steentje bij. En ook zij beleefden plezier. Voor de statushouders was het extra bijzonder om met zo een grote groep mee te helpen en mee te doen aan de run. De fun run heeft ook dit jaar weer bewezen dat samenwerking loont. Veel lokale organisaties en ondernemers hebben, ieder op hun eigen manier, bijgedragen aan de fun. Zonder hen was dat niet gelukt!