Foto’s: Winnaars Vitaal Verenigen Sportquiz

Een tijdje geleden deden tal van mensen mee met de Vitaal Verenigen Sportquiz. Deze week ging onze verenigingsondersteuner Joey op pad om de prijswinnaars te verrassen met hun prijzen.

De VAR had nog heel wat rode kaarten uitgedeeld, maar uiteindelijk kwamen de volgende winnaars naar voren. De hoofdprijs van €500 én een boodschappenpakket van Jan Linders Bergen ging naar Bram van Roosmalen. Hij speelde mee voor RKVV Montagnards. Het prijzengeld werd beschikbaar gesteld door gemeente Bergen. En daar weet zijn vader Bart (voorzitter RKVV Montagnards) wel raad mee: “We zijn erg blij met de €500. We gaan hier nieuwe bankjes mee aanschaffen voor langs de velden!”

Maar ook Bart zelf had geluk. Hij ging er vandoor met de tweede prijs en won daarmee ook een boodschappenpakket van Jan Linders Bergen. Joey vervolgde zijn tocht naar Loes Rijk die de bronzen medaille won. Zij maakte haar medespelers, Tijn en Pim, blij met de tas van De Limburger.

“Het was een geweldige dag. Heerlijk om zo veel mensen blij te maken. Bij dezen nogmaals dank aan alle sponsoren én deelnemers. Hopelijk tot volgend jaar!”, sluit Joey af.