Extra beweegactiviteiten jongeren

Ben je het thuiszitten beu? Dat komt goed uit, want er worden diverse coronaproof activiteiten voor onze jeugd en jongeren in de gemeente Bergen georganiseerd. We hebben een aantal leuke idee├źn en zijn benieuwd naar jullie interesses. Geef aan in welke activiteiten jij ge├»nteresseerd bent! Van drive-in bioscoop en FIFA-toernooi tot creatieve workshops. Wij houden je op de hoogte wanneer de activiteit plaatsvindt.


Drive-in Bioscoop

Een aantal weken op rij speelt er een film, iedere week op een andere locatie. Samen met anderen kijk je vanuit je auto naar je favoriete film.

Creatieve workshops

Neem deel aan een van de creatieve workshops vanuit Ghana products. Workshops die worden aangeboden zijn: zeep maken, hoedjes oppimpen en maskers beschilderen.

FIFA-toernooi

Een gametoernooi voor de jeugd van de gemeente Bergen. Hierbij wordt een combinatie gemaakt van het gamen op de spelcomputer en fysieke voetbalactiviteiten in de buitenlucht.

Zaalvoetbaltoernooi

Neem het tijdens dit zaalvoetbaltoernooi samen met jouw vriendengroep op tegen andere vriendengroepen of bijvoorbeeld een afvaardiging van de politie.

Sportieve clinics

Doe mee met onze sportieve clinics. We doen allerlei sportieve activiteiten, zoals Free-runnen, kickboksen en bootcamp.

Golf lessen bij golfbaan de Bleijenbeek

In februari en maart biedt golfbaan de Bleijenbeek in Afferden een aantal gratis golflessen aan. Sla jij een hole in one? De proeflessen worden aangeboden op 14 en 28 februari en op 14 en 28 maart. Mail naar t-thissen@hotmail.com om jezelf aan te melden.

Bekijk hier de flyer | Stem op jouw favoriete activiteit