Duofiets Maasduinen Staete

Al enkele jaren beschikt Maasduinen Staete over een elektrische duofiets. De duofiets is uitermate geschikt voor mensen die het fijn vinden om te fietsen, maar waarbij dit zelfstandig niet (meer) lukt. Bewoners van Maasduinen Staete maken onder begeleiding van een vrijwilliger graag gebruik van de duofiets. Daarnaast stelt Maasduinen Staete de duofiets vanaf nu ook beschikbaar voor inwoners van de gemeente Bergen.

Maasduinen Staete wil alle inwoners van de gemeente Bergen de mogelijkheid geven om gebruik te maken van de duofiets en stelt deze dan ook beschikbaar voor bewoners van de gemeente Bergen. Voor het gebruik van de duofiets wordt een kleine bijdrage van €5,- gevraagd. Op dinsdag en zaterdag vanaf 16:30 uur is de duofiets beschikbaar om te reserveren voor extern gebruik. Ook buiten deze tijden zijn er mogelijkheden om de duofiets te reserveren. Voor meer informatie en reserveren kunt u contact opnemen met Dien van Dinter. Dit kan zowel via de mail: dien@bergenbeweegtnatuurlijk.nl als telefonisch via: 06-27559088.

Fietsmaatjes

Maasduinen Staete is altijd op zoek naar vrijwilligers die fietsmaatjes willen worden. Als fietsmaatje wordt u gekoppeld aan één van de bewoners van Maasduinen Staete. Er zal altijd een instructie plaatsvinden voordat u als vrijwilliger voor de eerste keer op pad gaat met de duofiets. Dus vindt u het leuk om samen met iemand te gaan fietsen? Geef u dan snel op als fietsmaatje. Dit kan bij Dien van Dinter, via: dien@bergenbeweegtnatuurlijk.nl.