Color Fun Run in Nieuw Bergen groot succes!

Vrijdagavond 28 april was het eindelijk zover: de Color Fun Run van Bergen. Een groot succes dankzij veel deelnemers, vrijwilligers én verenigingen.

Uitdaging door obstakels en spellen

Ruim 150 Fun Runners liepen de kleurrijke route van 2,2 kilometer door het centrum van Nieuw Bergen. Langs de route hadden lokale verenigingen spellen georganiseerd. En er waren diverse obstakels, zoals een hooiwagen, een elastieken hindernis, een stormbaan, een windtunnel én de trappen van het gemeentehuis.

Volop kleur en plezier

Langs de route was er volop kleur, ondanks dat er geen gebruikt werd gemaakt van kleurpoeder, zoals het mini-parcours met ballonnen van Carnavalsvereniging de Belhamels. Ook de lucht kleurde in alle kleuren van de regenboog door de confettikanonnen langs de route. Samen met de zon die doorbrak, leverde dat vrolijke plaatjes op. Gemaakt door fotograaf Nico, een van de vele vrijwilligers. De foto’s zijn te vinden op de Facebook-pagina van Bergen Beweegt Natuurlijk.

Family Fun Run 2018

De organisatie, Bergen Beweegt Natuurlijk, heeft vanwege het succes en enthousiasme van de deelnemers, vrijwilligers en verenigingen besloten de run voort te zetten in 2018 onder de naam: Family Fun Run.