Color Fun Run

vrijdag 28 april 2017 van 18:00 tot 22:00 uur

Locatie:
Centrum Nieuw-Bergen

Color Fun Run in Nieuw Bergen groot succes!

Vrijdagavond 28 april was het dan eindelijk zover: de Color Fun Run door en voor Bergen. Dankzij vele deelnemers, vrijwilligers en verenigingen werd de Color Fun Run een groot succes. Om 18:05 gaf de wethouder Lia Roefs van de gemeente Bergen het startschot in Den Asseldonk. Met veel enthousiasme gingen ruim 150 Fun Runners om en om van start om de route van 2,2 kilometer te trotseren. Onderweg moesten ze over strobalen heen, door een windtunnel, een stormbaan trotseren en zich manoeuvreren tussen een aantal elastieken. Daarnaast speelde ze in elke ronde twee spellen, georganiseerd door Schutterij St.Petrus, Volleybalclub Montagnards, Optisport Health Club Bergen, Jong Nederland Bergen, JCV de Belhamels en Samen in beweging.

Met dank aan fotograaf Nico hebben we fantastische foto’s van de Color Fun Run. Deze foto’s zijn vanaf zaterdag 29 april te zien op de Facebook-pagina van Bergen Beweegt Natuurlijk!¬†

Laat ons weten wat jij van de Color Fun Run vond!

Om ook volgend jaar een groot succes te maken van de Color Fun Run zijn wij erg benieuwd naar jouw mening. Daarom zouden wij het erg fijn vinden als je hieronder ons laat weten wat je van de Color Fun Run vond!

Terug naar overzicht