Ben Bizzie Beweegt Natuurlijk in Bergen

Ontmoet Ben Bizzie

Hoi ik Ben Bizzie! Hét beweegmaatje voor alle kinderen in de gemeente Bergen. Samen met alle kinderen zorg ik voor nog meer beweging in Bergen e.o. We maken van de gezonde en actieve keuze een vanzelfsprekende keuze. En dat doe ik niet alleen. Maar samen met het enthousiast beweegteam van Bergen Beweegt Natuurlijk, verenigingen en organisaties uit de gemeente Bergen. Kinderen ontdekken dat sportief en gezond vooral heel leuk is. Daarom heb ik zelf ook altijd een lach op mijn gezicht. Sporten zorgt namelijk voor geluk!

Doe met me mee! Schrijf je in voor alle activiteiten in gemeente Bergen. Én blijf op de hoogte van al mijn leukste nieuwtjes, lekkere receptjes en beste tips! Check ze allemaal op mijn Ben Bizzie website.


Meer weten?